دسته‌بندی مطالب

آخرین مطالب

لوگو قوتر

موسسه مهاجرتی دکتر مهرآیین مخبری

لوکیشن

آدرس

تهران، خیابان ولیعصر، روبروی پارک ملت، برج سایه،  طبقه ۹، واحد ۲

درخواست مشاوره

"*" indicates required fields

نام و نام خانوادگی*
انواع ویزای کانادا

انواع ویزای کانادا

آخرین بروزرسانی: 8 خرداد 1402

انواع ویزای کانادا را با یکدیگر در این مقاله خواهیم شناخت. به طور کلی انواع ویزای کانادا در دو  دسته ویزای موقت و ویزای دائم طبقه‌بندی می‌شود. که در ادامه این مطالب به معرفی انواع ویزای موقت و ویزای دائم کشور کانادا پرداخته شده است. همچنین به ویزای اکسپرس اینتری و ویزای‌های برنامه‌های استانی و نیرو‌های کار ماهر نیز پرداخته شده است. در صورت نیاز به هر گونه اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره‌های کاملا تخصصی می‌توانید با موسسه مهاجرتی خانم دکتر مهرآیین مخبری ارتباط برقرار نمایید. هدف ما این است که مطابق با شرایط شما که در نهایت منجر به تحقق رویاها‌ی‌ شما می‌شود، مشاوره و خدمات مرتبط دهیم.

بیشتر بخوانیم: خواندن مقاله تمکن مالی ویزای تحصیلی کانادا و ویزای تحصیلی کانادا می‌تواند برای شما جذاب یاشد.

فهرست مطالب:

معرفی انواع ویزای کانادا

انواع ویزای کانادا

قبل از درخواست ویزای کانادا، ابتدا باید بدانید که برای چه نوع ویزایی می‌خواهید اقدام کنید. انواع ویزای کانادا به شرح زیر است:

ویزاهای بازدید کننده Visitor visas
ویزای تحصیلی Student visas
ویزای کار Work visas
ویزاهای اقامت دائم Permanent Residence visas
ویزاهای مهاجرت تجاری و بازرگانی Business Immigrant visas
ویزاهای برنامه اکسپرس اینتری Express Entry Program visas

بیشتر بخوانیم: ویزای کار بعد از تحصیل در کانادا می‌تواند برای شما جذاب و مفید باشد.

ویزای موقت کانادا

ویزای موقت کانادا به شخص این امکان را می‌دهد که برای مدت زمان خاصی که توسط کنسولگری کانادا یا افسران خدمات مرزی (BSO) تعیین می‌شود، در کانادا بماند. این زمان معمولا تا 6 ماه است. اما ویزای موقت می‌تواند یک بار ورود- single entry یا چند بار ورود- multiple entry باشد.

ویزای یکبار ورود به فرد این امکان را می دهد که فقط یک بار وارد کانادا شود، 6 ماه اقامت داشته باشد و سپس به کشور خود بازگردد. ویزای چند بار ورود به فرد این امکان را می‌دهد که چندین بار وارد کانادا شود تا زمانی که ویزای او معتبر است در این کشور اقامت داشته باشد.

انواع ویزای موقت کانادا

انواع ویزای موقت کانادا به شرح زیر است:

ویزای توریستی کانادا (Canada Tourist Visa): ویزای ویزیتور یا ویزای توریستی به دارنده آن این امکان را می‌دهد تا برای اهداف گردشگری در این کشور وارد کانادا شود.

سوپر ویزای کانادا-Canada Super Visa : سوپر ویزای کانادا به والدین یا پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌های شهروندان کانادایی یا مقیم دائم کانادا اجازه می‌دهد تا فرزندان یا نوه‌های خود را برای اقامت طولانی مدت ملاقات کنند.

ویزای دیپلماتیک و رسمی-Diplomatic and Official Visa: ویزای دیپلماتیک و رسمی به مقامات و دیپلمات‌های کشورهای خارجی اجازه ورود به کانادا را برای انجام وظایف و اهداف رسمی می‌دهد.

ویزای مردمی یا ویزای کورتزی -Courtesy Visa : ویزای کورتزی به تمام افرادی داده می‌شود که واجد شرایط دریافت ویزای دیپلماتیک و رسمی نیستند اما به دلیل رتبه و موقعیت‌هایشان از اهمیت بالایی برخوردار هستند. برای مثال اعضای هیئت‌های تجاری یا دیپلمات‌هایی که هدف توریستی دارند، این نوع ویزا داده می‌شود.

ویزای تجاری کانادا– Canada Business Visa: ویزای تجاری به افرادی داده می‌شود که با اهداف تجاری به عنوان فردی یا گروهی از افراد بازرگانی به کانادا سفر می‌کنند.

انواع ویزای کانادا

ویزا برای زایمان در کانادا– این ویزا به افرادی داده می‌شود که تمام شرایط اقامت موقت در کانادا را دارند و باردار هستند و می‌خواهند در این کشور زایمان کنند. زایمان در کانادا باعث می‌شود نوزاد به طور خودکار شهروند کانادا شود.

ویزای اهدای عضو : این ویزا به شخصی داده می‌شود که با هدف اهدای عضو به یک شهروند یا مقیم کانادا به کانادا سفر می‌کند.

ویزای تسهیلات کانادا– Canada Facilitation Visa: ویزای تسهیلی به شهروندان کانادایی با تابعیت دوگانه داده می‌شود که پاسپورت کانادایی ندارند اما پاسپورت ملیت دیگری دارند. ویزای تسهیل گری به دلیل سختی‌های شدید برای دریافت پاسپورت کانادایی بر روی ویزای ملیت فرد دیگر زده می‌شود.

ویزای تحصیلی کانادا : ویزای دانشجویی کانادا به افرادی داده می‌شود که از دانشگاه‌های کانادا پذیرش داشته باشند تا تحصیلات خود را تکمیل کنند. اگر برای تحصیل کمتر از 6 ماه به کانادا می‌روید، تنها می‌توانید ویزای TRV دریافت کنید، اما برای بیش از 6 ماه تحصیل به ویزای تحصیلی نیاز دارید.

ویزای کار موقت کانادا– Canada Temporary Work Visa : ویزای کار موقت کانادا به افرادی داده می‌شود که پیشنهاد شغلی در کانادا داشته باشند و تا 6 ماه کار کنند. برای دریافت این ویزا، فرد باید یک نامه پیشنهاد شغلی معتبر از یک کارفرما ارائه کند و واجد شرایط دریافت ویزای موقت باشد.

اجازه اقامت موقت– Temporary Residence Permit: این مجوز برای افرادی است که برای مقاصد مختلف باید به کانادا بروند در غیر این صورت برای ویزای اقامت موقت (TRV) قابل پذیرش نیستند. این مجوز فقط برای مدت زمانی که فرد نیاز دارد در کانادا باشد صادر می‌شود، برای مثال 2 هفته برای شرکت در یک کارگاه صادر می‌شود.

ویزای تعطیلات کاری : ویزای تعطیلات کاری کانادا به جوانان 30 کشور داده می‌شود تا بتوانند در کانادا کار و سفر کنند. این یک ویزای انتخاب تصادفی است به این معنی که متقاضیان درخواست‌های خود را ارسال می‌کنند و منتظر می‌مانند تا برای درخواست مجوز کار به صورت تصادفی انتخاب شوند.

ویزای دائمی کانادا

ویزای دائمی کانادا ویزاهایی هستند که به دارنده آن اجازه اقامت دائم در این کشور را می‌دهند. این ویزاها به عنوان ویزای مهاجرت شناخته می‌شوند و می‌توانند انواع مختلفی داشته باشند.

انواع ویزای کانادا

انواع ویزای دائمی کانادا

برنامه سرمایه گذار مهاجر– Immigrant Investor Program: برنامه سرمایه گذار مهاجر برای افرادی است که در اقتصاد کانادا سرمایه گذاری می‌کنند و دارایی خالص حداقل 800000 دلار کانادا هستند. آن‌ها باید حداقل 400000 دلار کانادا سرمایه گذاری کنند و دولت این سرمایه گذاری را طی 5 سال بدون هیچ سودی به آنها برمی‌گرداند.

برنامه ویزای استارتاپ– Startup Visa Program: ویزای استارت آپ کانادا برای افرادی است که به صورت انفرادی در کمک به اقتصاد شرکت می‌کنند. آن‌ها باید حداقل 300,000 دلار کانادا دارایی خالص داشته باشند و باید متعهد به مالکیت و مدیریت حداقل یک سوم یک کسب و کار کانادایی و همچنین ایجاد و حفظ اشتغال در مدت 3 سال پس از حضور در این کشور باشند.

ویزای خوداشتغالی : ویزای خوداشتغالی برای افرادی است که در تجارت، ورزش، فرهنگ یا کشاورزی مهارت دارند و می‌توانند کسب و کار خود را راه اندازی کنند. این افراد باید نحوه تامین مالی کسب و کار و همچنین مهارت‌های خود را در آن زمینه‌های خاص اثبات کنند.

برنامه نیروی کار ماهر منتخب کبک (QSWP): اگر یکی از مشاغل مورد نیاز استان کبک کانادا را دارید و به زبان فرانسه مسلط هستید، می‌توانید برای برنامه نیروی کار ماهر کبک اقدام کنید که به شما امکان می‌دهد به طور دائم به آنجا نقل مکان کرده و کار کنید.

برنامه اسپانسرشیپ خانواده: ویزای اسپانسرشیپ خانواده به همسر و فرزندان تحت تکفل شهروندان یا مقیم دائم کانادا اجازه می‌دهد تا به طور دائم به کانادا مهاجرت کنند.

برنامه Live-in Caregiver (LCP): این ویزا به مراقبانی داده می‌شود که صلاحیت مراقبت از سالمندان، افراد ناتوان یا کودکان را دارند و در یک خانه خصوصی در کانادا زندگی می‌کنند.

ویزای اکسپرس اینتری

 برنامه اکسپرس اینتری کانادا یک برنامه مهاجرت الکترونیکی است که توسط دولت کانادا طراحی شده است. این برنامه اجازه می‌دهد تا افراد از سراسر جهان بر اساس مهارت‌های خاص خود برای مهاجرت به کانادا اقدام کنند.

موارد زیر بخشی از این برنامه است:

  • برنامه نیروی کار متخصص فدرال (FSTP)
  • برنامه نیروی کار ماهر و فنی فدرال (FSWP)
  • برنامه‌های نامزدی استانی (PNP)
  • برنامه تجربه کانادایی (Canadian Experience Class)

بیشتر بخوانیم: خواندن مقاله مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری برای شما مفید خواهد بود.

ویزای برنامه نیروی کار متخصص فدرال (FSTP)

ویزای برنامه نیروی کار متخصص فدرال (FSTP) به افرادی داده می‌شود که در مشاغلی مانند موارد زیر فعالیت کنند.

  • نجاران
  • مکانیک هواپیما
  • اپراتور جرثقیل
  • مکانیک تجهیزات سنگین
  • برقکارها
  • ماشینکار
  • آهن‌کار
  • جوشکارها
  • لوله کش‌ها و غیره

ویزای نیروی کار ماهر کانادا

ویزای برنامه نیروی کار ماهر و فنی فدرال (FSWP)

ویزا تحت برنامه نیروی کار ماهر و فنی فدرال (FSWP) به افرادی داده می‌شود که دارای مشاغل مورد نیاز در کانادا هستند. شما باید بررسی کنید که کانادا به چه مشاغلی نیاز دارد و در منطقه‌ای که قصد دارید درخواست دهید و امتیاز لازم را کسب کنید.

ویزای برنامه‌های نامزدی استانی (PNP)

این ویزا تحت برنامه نامزد استانی به نیروی کار نیمه ماهر یا کم مهارت داده می‌شود که می‌توانند از طریق کار خود به اقتصاد کانادا کمک کنند. نیرو‌های کار در استان‌های مختلف کانادا مستقر می‌شوند که تقاضا برای کار آنها بیشتر باشد.

ویزای برنامه تجربه کانادایی

ویزای دائمی برنامه تجربه کانادا (Canadian Experience Class) به کسانی داده می‌شود که ویزای موقت دانشجویی یا ویزای کار موقت دارند و می‌خواهند آن را به وضعیت اقامت دائم تغییر کنند. این افراد تحصیلات یا تجربه کاری کانادایی دارند و در جامعه کانادا مستقر شده‌اند.

درخواست ویزای کانادا

روند درخواست ویزای کانادا بیشتر به نوع ویزا بستگی دارد که باید برای آن درخواست دهید. به طور کلی برای درخواست ویزای کانادا، باید این مراحل ساده را طی کنید:

  • ابتدا بررسی که آیا واجد شرایط دریافت ویزای کانادا هستید یا خیر.

برای اطلاع از نحوه دریافت ویزای کانادا، دولت کانادا این کار را بسیار آسان کرده است. آنها تست‌های مختلفی ایجاد کرده‌اند که با درخواست از متقاضیان برای پر کردن یک پرسشنامه آنلاین، واجد شرایط بودن متقاضیان ارزیابی می‌گردد. بسته به نوع ویزای مورد نظر، از شما خواسته می‌شود به چندین سوال پاسخ دهید و سپس سیستم به شما اطلاع می‌دهد که آیا می‌توانید درخواست دهید یا خیر. همچنین دستورالعمل‌ها و مراحل مربوطه را نیز برای شما ارسال می‌کند که باید برای برآوردن تمام شرایط انجام دهید.

  • یک حساب آنلاین در سایت رسمی درخواست ویزای کانادا برای خود ایجاد کنید.

در دستورالعمل هایی که از طریق ایمیل برای شما ارسال می‌شود، به شما نشان می‌دهد که آیا باید برای ویزای کانادا به صورت آنلاین یا حضوری اقدام کنید. از آنجایی که دولت کانادا در حال دیجیتالی کردن سوابق خود است، اکثر مردم باید به صورت آنلاین درخواست دهند. برای انجام این کار، باید یک حساب کاربری ایجاد کنید. دو راه برای ایجاد یک حساب کاربری برای درخواست وجود دارد:

  • از زمانی که دولت کانادا با بسیاری از بانک‌ها همکاری کرده است، از درگاه بانکداری آنلاین خود استفاده کنید.
  • ایجاد یک ورود به سیستم دولت کانادا (GCKey)؛
  • فایل‌های اسناد و مدارک لازم را جمع‌آوری نموده و در سایت بارگذاری کنید.

انواع ویزای کانادا

پس از ورود به حساب کاربری خود، می‌توانید درخواست ویزای کانادا خود را شروع کنید. از کد مرجع خود برای شروع درخواست برای ویزایی که برای آن واجد شرایط تشخیص داده شده‌اید استفاده کنید. پس از وارد کردن کد مرجع، سیستم لیستی از مدارک درخواست ویزای کانادا را به شما نشان خواهد داد.

  • هزینه‌ها را پرداخت کنید.

هنگامی که سیستم تأیید کرد که شما تمام مدارک لازم را ارسال کرده‌اید، شما را به صفحه پرداخت هدایت می‌کند. شما باید هزینه‌های ویزای کانادا را بسته به نوع ویزای مورد نظر خود بپردازید. پس از تکمیل، درخواست شما ارسال خواهد شد. حدود 5 روز کاری طول می‌کشد تا شما درخواست را در حساب خود مشاهده کنید و اگر شخصاً درخواست دهید، فقط باید آن مدارک را به سفارت کانادا در کشور خود ببرید.

  • منتظر رسیدگی به درخواست ویزای کانادا خود باشید.

سپس سفارت کانادا بسته به نوع ویزا، درخواست ویزای کانادا شما را برای دو یا چند هفته بررسی می‌کند. همچنین ممکن است مدارک بیشتری مورد نیاز باشد یا از شما بخواهند بیومتریک خود را ارسال کنید و در مصاحبه شرکت کنید. اگر اطلاعات بیومتریک و درخواست مصاحبه با شما را بخواهند، به این معنی است که شما باید شخصاً به سفارت مراجعه کنید، حتی اگر به صورت آنلاین درخواست داده باشید. شما باید یک وقت ملاقات بگیرید یا اینکه سفارت برای شما وقت تعیین می‌کند. در قرار ملاقات خود باید اثر انگشت و عکس‌های خود را ارسال کنید و همچنین به سوالات یکی از مقامات سفارت کانادا پاسخ دهید.

مقامات سفارت کانادا تعیین می‌کنند که آیا شما برای دریافت ویزای کانادا مناسب هستید یا خیر. آنها می‌توانند بلافاصله پس از قرار ملاقات شما را از تصمیم خود مطلع کنند یا بعداً برای شما اعلان ارسال کنند. تمام اعلان‌های سفارت در مورد ویزای شما در حساب شما ارسال می‌شود، بنابراین باید به طور مداوم آن را بررسی کنید.

  • پاسپورت و هزینه‌های پردازش خود را ارسال کنید.

اگر اعلانی مبنی بر موفقیت آمیز بودن درخواست ویزای کانادا دریافت کردید، قدم بعدی ارسال پاسپورت خود به سفارت کانادا است. این کار را می‌توان با ارسال آن به آدرس سفارت در کشور خود به همراه هزینه‌های پردازش انجام داد. هزینه‌های پردازش ویزا بستگی به نوع ویزای مورد نظر شما دارد و از 20 تا 50 دلار متغیر است که باید با چک یا حواله پرداخت کنید. همچنین باید برای پاسپورت خود یک پاکت برگشتی نیز پرداخت کنید. مقامات سفارت پاسپورت و هزینه‌های شما را دریافت می‌کنند، ویزا را روی پاسپورت شما مهر می‌زنند و آن را به شما پس می‌دهند. اگر بلافاصله پس از مصاحبه ویزا از تصمیم آن‌ها مطلع شوید، باید هزینه‌های پردازش را در آنجا بپردازید و بلافاصله پاسپورت را دریافت کنید.

دریافت ویزای کانادا چقدر طول می‌کشد؟

زمان پردازش ویزای کانادا برای هر مورد خاص متفاوت است. ممکن است بین دو تا چهار هفته یا حتی بیشتر طول بکشد. بررسی درخواست ویزای کانادا شما تنها پس از دریافت کامل درخواست شما توسط مقامات کانادا شروع می‌شود. اگر نیاز به ارسال اسناد اضافی نیز باشد، زمان پردازش به تعویق خواهد افتاد.

سخن پایانی

هدف موسسه مهاجرتی خانم دکتری مهرآیین مخبری (MMCF) کمک به متقاضیان و حمایت آن‌ها در رسیدن به اهداف تحصیلی و مهاجرتی و شغلی است. این مجموعه خدمات مختلفی را در کانادا و آمریکا ارائه می‌دهد. تیم متخصص مجموعه خانم دکتر مهرآیین مخبری  به شما در بدست آوردن اهداف مهاجرتی‌تان در کانادا و آمریکا  (تحصیلی، کاری، سرمایه‌گذاری و …) کمک خواهد کرد. این موسسه مهاجرتی خدمات خود را به ارائه مشاوره جامع اختصاص داده است. خدمات این موسسه در زمینه بررسی جامع اولیه، مشاوره در مورد الزامات مورد نیاز، انتخاب رشته در دانشگاه مورد نظر، مراحل درخواست و دریافت پذیرش، کمک به تسهیل فرایند ویزا، همراه شما خواهد بود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

پیمایش به بالا