آخرین بروزرسانی: 29 تیر 1402
فهرست عناوین
Toggleآلمان پنجمین کشور محبوب برای مهاجرت است و جزو بهترین گزینههای مهاجرت برای ایرانیها است. تحصیل رایگان همراه با بالا بودن کیفیت سیستم آموزشی، وجود فرصتهای شغلی مناسب و ثبات سیاسی از جمله امتیازات مهاجرت به آلمان است. کیفیت زندگی مهاجران بعد از مهاجرت به بهترین شکل ممکن بهبود مییابد. به همین دلیل است که حتما باید در مورد ویزای تحصیلی آلمان اطلاعات کافی پیدا کنید تا بتوانید از مزایای تحصیل در این کشور پیشرفته بهرهمند شوید و ما در موسسه مهاجرتی مهرآیین مخبری این اطلاعات را در اختیارتان قرار خواهیم داد.
راههای مهاجرت به آلمان
روشهای مهاجرت به آلمان متنوع است که شامل موارد زیر میشود:
- مهاجرت از طریق تحصیل
- مهاجرت از طریق کار
- مهاجرت از طریق خوداشتغالی
- مهاجرت از طریق پناهندگی
- مهاجرت از طریق ازدواج
- مهاجرت از طریق تولد فرزند
شرایط اخذ ویزای تحصیلی آلمان
یکی از بهترین راههای مهاجرت، مهاجرت تحصیلی به آلمان است. شما با اخذ ویزای تحصیلی آلمان نمیتوانید مستقیماً اقامت دائم را بدست آورید. مهمترین شرط دریافت ویزای تحصیلی آلمان، پذیرش از دانشگاههای آلمان است. برای دانشجویان بینالمللی امکان اخذ ویزای همراه نیز وجود دارد.
مدت زمان لازم برای ویزای تحصیلی از سفارت حدود 12 ماه است اما برای دانشجویان کارشناسی ارشد، دکترا، فرصت مطالعاتی و همچنین دارندگان بورسیه تحصیلی کوتاهتر است و تنها 1 ماه زمان میبرد. تحصیل در آلمان در سه مقطع، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری امکانپذیر است.
ویزای تحصیلی آلمان در دوره کارشناسی
به منظور تحصیل در مقطع کارشناسی در آلمان، داشتن دو شرط برای شما الزامی است: مدرک زبان آلمانی در سطح B1 یا B2، قبولی در آزمون سراسری ایران. با داشتن این دو شرط، شما قادر خواهید بود در دانشگاههای آلمان تحصیل کنید. مدت زمان اخذ مدرک کارشناسی از دانشگاههای آلمان، 4 سال است. از طرفی هم تحصیل در دانشگاههای آلمان، رایگان است یا هزینههای آن اندک است.
ویزای تحصیلی آلمان در دوره ارشد
تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد، هم به زبان انگلیسی و هم آلمانی در اکثر رشتهها با هزینهای بسیار اندک، امکانپذیر است. پذیرش در این مقطع به دانشگاهی که در ایران مدرک کارشناسی خود را از آن اخذ کردهاید و همچنین مدرک زبان آیلتس 6.5 به بالا و یا B2 آلمانی نیز مربوط است. مقطع کارشناسی ارشد در آلمان 1-2 سال زمان میبرد.
ویزای تحصیلی آلمان برای دکتری
ویزای تحصیلی در مقطع تحصیلی دکتری نسبت به دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دشوارتر است. اولین شرط به منظور تحصیل در مقطع دکتری در آلمان، یافتن یک استاد راهنما است. علاوه بر متقاعد کردن استاد راهنما، تسلط به زبان انگلیسی یا آلمانی و داشتن رزومه قوی نیز مورد نیاز است.اخذ مدرک دکتری 4 سال زمان میبرد.
شرایط پذیرش برای گرفتن ویزای تحصیلی آلمان
یکی از شرایط مهم که برای پذیرش از دانشگاههای آلمان حائز اهمیت است، شرط معدل شما است. شرط معدل برای پذیرش در مقطع کارشناسی معدل بالای 15 است و برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد باید معدل هر دو مقطع دیپلم و کارشناسی شما بالاتر از 15 باشد. با این حال، در مقطع دکتری شرط معدل اهمیت زیادی ندارد و داشتن رزومه قوی که شامل تعداد مقالات داخلی و ISI باشد، بر روی پذیرش متقاضی در این مقطع بسیار تاثیرگذار است. از طرفی اگر شما قصد تحصیل در رشتههای پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی را دارید، حداقل معدل لازم برای اخذ پذیرش در آنها 18 است.
بیشتر دانشگاهها در آلمان برای پذیرش دانشجو شرط معدل را دارند؛ اما اگر متقاضی با معدل پایین دارای تجربه کافی، مهارت و تخصص بالایی در حوزه فعالیت خود باشد و علاوه بر این به زبان آلمانی هم مسلط باشد، میتواند از برخی از دانشگاهها که شرط معدل ندارند پذیرش بگیرد.
شرایط سنی ویزای تحصیلی آلمان
یکی از دلایلی که گاهی اوقات منجر به ریجکت شدن ویزای تحصیلی شما از سفارت میشود، داشتن سن بالا است. پس باید به شرایط سنی لازم در هر مقطع تحصیلی توجه کنید. مقاطع تحصیلی مختلف شرایط سنی متفاوتی دارند.
شرایط سنی برای پذیرفته شدن در سطح کارشناسی آلمان
اگر شما قصد پذیرش در دانشگاههای آلمان بدون سپری کردن دوره کالج دانشگاهی را دارید باید حداقل دو ترم در دانشگاههای برتر ایران تحصیل کرده باشید و 35 واحد که بیش از دو سوم آن دروس تخصصی است را گذرانده باشید و البته شرط معدل بالای 15 را نیز در طول این دو ترم داشته باشید. معدل بالاتر شانس پذیرش شما را هم بیشتر میکند. حداکثر سن ممکن برای اخذ ویزای تحصیلی در این مقطع، 23 سال است.
برای پذیرش در رشتههای پزشکی، داروسازی، پزشکی، پیراپزشکی و دامپزشکی، شما باید حداقل 35 واحد را گذرانده باشید و معدل واحدهای گذرانده شده باید بالای 18 باشد. دانشگاههای آلمان شرط سنی را برای متقاضیان در این رشتهها ندارند و حتی بالای 30 سال نیز قادر به پذیرش از دانشگاهها هستند. اما باید به توجیه کردن افیسرها نیز توجه کرد که با نوشتن انگیزهنامه صحیح و اصولی و همچنین ارائه مدارک کافی به سفارت، میتوان ویزای تحصیلی در رشتههای پزشکی را از سفارت آلمان دریافت کرد.
شرایط سنی برای پذیرفته شدن در سطح کارشناسی ارشد آلمان
در دوره کارشناسی ارشد، دانشگاهها محدودیت سنی ندارند و تنها باید به گپ تحصیلی توجه کرد. حتی با سنین 30 تا31 سال هم امکان اخذ ویزا در این مقطع از سفارت آلمان وجود دارد. اگر فاصله بین فارغ التحصیلی شما در مقطع کارشناسی و اقدام شما برای تحصیل در آلمان برای دوره کارشناسی ارشد طولانی باشد، باید رزومه قوی، انگیزهنامه توجیه کننده، سابقه کار، مدارک دورههایی که گذراندهاید را برای متقاعد کردن آفیسرها در سفارت آلمان ارائه کنید.
شرایط سنی برای پذیرفته شدن در سطح دکتری آلمان
در این مقطع نیز مانند کارشناسی ارشد محدودیت سنی وجود ندارد و حتی تا 45 سال نیز پذیرش امکانپذیر است. شرط لازم برای پذیرش از دانشگاههای آلمان در این مقطع، قبول کردن استاد راهنما است که حرف اول و آخر را برای پذیرش شما میزند. سفارت آلمان برای پذیرش در این مقطع سختگیری ندارد و تنها با ارائه مدارک لازم و مناسب شما قادر به اخذ ویزای تحصیلی در آلمان خواهید بود.
مراحل اخذ ویزای تحصیلی آلمان
- اولین و مهمترین قدم برای اخذ ویزای تحصیلی آلمان، تسلط کامل به زبان انگلیسی یا آلمانی است که بسته به مقطع تحصیلی و دانشگاه انتخابی شما متفاوت است. بعد از اخذ مدرک زبان مورد نظر، باید از یکی از دانشگاههای آلمان پذیرش بگیرید؛ ولی پذیرش از طرف دانشگاه به منزلهی اخذ ویزا نیست و باید در مرحله بعد از طریق سفارت آلمان اقدام کنید. بدین منظور باید وقت ویزای تحصیلی بصورت آنلاین و با استفاده از سایت سفارت آلمان انجام شود. ویزای تحصیلی در سطحهای مختلف صادر میشود.
- در مرحله بعدی، با در دست داشتن ویزای دانشجویی شما میتوانید به آلمان مهاجرت کرده و مکان اقامتی خود را مشخص نمایید.
- در مرحله پایانی پیش از شروع کلاسها باید ثبتنام خودتان را کامل کنید.
*برای گرفتن وقت مصاحبه شما باید زمانبندی دقیقی داشته باشید و دو نکته مهم را در نظر بگیرید:
- شروع کلاسهای دانشگاهی که پذیرش گرفتهاید از چه تاریخی است.
- مدت زمانی که از روز مصاحبه تا دریافت روادید میتوان در نظر گرفت 8 هفته است.
*وقت رزرو دانشجویی سفارت آلمان به دو طریق امکانپذیر است:
- افراد دارای بورسیه تحصیلی، دوره دکتری، کارشناسی ارشد دارای مدرک زبان معتبر
- دیگر اقامتهای دانشجویی
مدارک لازم برای دریافت ویزای تحصیلی آلمان
- پاسپورتی با اعتبار حداقل ۶ ماه و تهیه دو کپی از پاسپورت
- نامه پذیرش تحصیلی آلمان از یکی از دانشگاههای آلمان
- گواهی پایان دوره متوسطه (به همراه ترجمه آن)
- گواهی پایان دوره پیش دانشگاهی (به همراه ترجمه آن)
- گواهی پایان دوره کارشناسی و یا کارشناسی ارشد (به همراه ترجمه آن)
- فرم درخواست ویزای تحصیلی آلمان پر شده
- عکس رنگی مناسب پاسپورت
- شناسنامه و کپی آن (دو سری)
- گواهی پشتیبان مالی: به دو شکل میتوانید ارائه دهید. گواهی تمکن مالی که به ارزش 10.236 یورو باشد و یا ضمانت توسط یکی از آشنایان ساکن در آلمان
- مدارک مرتبط با سوابق شغلی
- مدرک معتبر زبان انگلیسی یا آلمانی
- هزینه صادر شدن روادید تحصیلی در آلمان (۷۵ یورو)
- انگیزه نامه
- رزومه یا CV
تمکن مالی ویزای تحصیلی آلمان چیست؟
برای اخذ ویزا از سفارت آلمان و بدست آوردن اجازه اقامت در این کشور باید تمکن مالی خود را ثابت کنید. تمکن مالی شما به دولت آلمان نشان میدهد که بودجه لازم برای هزینههای زندگی در آلمان را دارید که در غیر این صورت ویزای شما توسط سفارت رد میشود. میزان تمکن مالی بسته به نوع تقاضای شما برای مهاجرت به آلمان متفاوت است.
گواهی تمکن مالی توسط بانک صادر میشود و یک سند بسیار مهم است که باید به سفارت آلمان ارائه کنید. مقدار پولی که در حساب بلوکه شده شما باید وجود داشته باشد هر ساله توسط دولت آلمان به متقاضیان اعلام میشود. مبلغ برآورد شده براساس هزینههای زندگی نرمال در هر ماه محاسبه میشود.
تمکن مالی لازم برای پذیرش ویزای تحصیلی از ژانویه 2023 میلادی، حداقل 934 یورو در ماه است. تا قبل از پایان سال 2022 مبلغ تمکن مالی تحصیلی 10.332 یورو در سال بوده است. مبلغ مورد نیاز باید تشکل bank statement به سفارت ارائه شود.
هزینه ویزای تحصیلی آلمان چقدر است؟
وقتی که شما برای دریافت ویزای تحصیلی اقدام میکنید باید هزینهای را نیز پرداخت کنید که بسته به شرایط سنی متفاوت است: زیر 18 سال 37.50 یورو و بالای 18 سال 75 یورو.
از دیگر هزینههای لازم، هزینه پردازش مدارک است که حدود 25 روز طول میکشد که باز هم بسته به نوع رشته تحصیلی و دانشگاه موردنظرتان مدت زمان بیشتری ممکن است طول بکشد. به منظور پردازش مدارک باید مبلغ 149.99 دلار را بپردازید و 150.99 دلار نیز برای rush processing پرداخت کنید؛ ولی اگر زمان کوتاهتری برای معرفی خود به دانشگاه دارید، باید هزینه افزایش سرعت پردازش که 154.99 دلار است را نیز پرداخت کنید.
از دیگر هزینهها میتوان به هزینه ترجمه مدارک مورد نیاز سفارت و هزینه پست نیز اشاره کرد.
مهمترین دلایل ریجکت ویزای تحصیلی آلمان
دولت آلمان، برای ورود متقاضیان به کشور خود بسیار سختگیر هستند و بدین منظور فهرست کاملی از موارد مورد نیاز برای درخواست ویزای دانشجویی را در اختیار متقاضیان قرار داده است که باید طبق آن عمل کنید. در صورتی که تقاضای ویزای شما ریجکت شود سفارت توضیح مختصری را ارسال میکند که علت ریجکت شدن تقاضای شما در آن نوشته شده است.
مهمترین دلایل ریجکت ویزای تحصیلی موارد زیر هستند:
- درخواست شما برای نوع مناسبی از ویزا نباشد:
ویزای دانشجویی بینالمللی سه دسته اصلی دارند: ویزای دانشجویی، متقاضیان دانشجویی و دورههای زبان. هر یک از این سه نوع الزامات متفاوتی دارند که شما باید درخواست ویزای متناسب خودتان را بدهید و در همین راستا مدارک لازم را جمعآوری کنید. برای جلوگیری از این اشتباه کافی است که شما در مورد انواع ویزاها اطلاعات جامع و کافی داشته باشید. - تمکن مالی نداشته باشید:
یکی از مهمترین ابزار برای صدور ویزا اثبات تمکن است. اگر میخواهید در یک کشور دیگر تحصیل کنید کشور مقصد از شما انتظار دارد که پول کافی برای پرداخت هزینههای زندگی دانشجویی را داشته باشید که بدین منظور از شما مدارک لازم برای اثبات آن را میخواهند که اگر مدارک لازم را در اختیار سفارت آلمان قرار ندهید درخواست ویزای شما ریجکت میشود.
برای جلوگیری از ریجکت درخواست به این دلیل، شما باید یک حساب بلوکه شده در آلمان داشته باشید و مدارک آن را در اختیار سفارت قرار دهید. باید به این نکته توجه کنید که ماهیانه تنها قادر به برداشت 934 یورو خواهید بود و بیشتر از مبلغ محاسبه شده برای زندگی نرمال که توسط دولت آلمان تعیین شده است را نمیتوانید برداشت کنید. - وضعیت تحصیلی شما رضایتبخش نباشد:
همانطور که پیش از این نیز گفته شد سیستم آموزشی آلمان بسیار سختگیر است و برای ورود دانشجو از کشورهای دیگر دورههای تحصیلی قبلی آنها را بررسی میکنند. زمانی که شما برای مصاحبه به سفارت میروید، باید دورههای تحصیلی پیشین خود را بخوبی توجیه کنید زیرا دیگر به آن دورهها دسترسی ندارید. در حقیقت باید در مصاحبه به مصاحبهکنندگان نشان دهید که انگیزه و توانایی کافی را برای موفقیت در سیستم آموزشی آلمان دارید. اگر در مورد وضعیت نامناسب دورههای پیشین تحصیلیتان از شما سوال پرسیدند، دلیل آن را توضیح دهید. - مهارت کافی در زبان نداشته باشید:
شما باید مهارت کافی زبان را در سطح مشخص شده داشته باشید. باید با زبان آلمانی آشنایی داشته باشید زیرا ممکن است مصاحبه شما به زبان آلمانی باشد و اگر قادر به پاسخگویی به مصاحبهکننده نباشید، درخواست شما ریجکت میشود. علاوه بر زبان آلمانی باید تسلط کافی به زبان انگلیسی داشته باشد؛ حتی اگر دانشگاه مورد نظر شما تنها مدرک زبان انگلیسی را بخواهد، باز هم باید به زبان آلمانی در حد پایه آشنایی داشته باشید. تا زمانی که آمادگی لازم در این مهارت را ندارید باید مصاحبه خود را عقب بیاندازید. - رشته نامرتبط را انتخاب کرده باشید:
اگر رشته انتخابی شما در مقطع بالاتر با مقاطع پایینی ارتباط نداشته باشد احتمال ریجکت شدنتان وجود دارد. در این صورت باید دلایل تغییر رشته خود را به مصاحبهکنندگان توضیح دهید. - رشته تحصیلی انتخابی شما غیرضروری باشد:
اگر مقامات آلمان رشته تحصیلی شما را غیرضروری تشخیص بدهند درخواست شما ریجکت میشود. برای جلوگیری از ریجکت شدن به این دلیل باید اطلاعات مربوط به نیازهای ایالت مورد نظر خودتان را بخوبی مطالعه کنید و مهارتهای خود را در آن زمینه در درخواست خود ذکر کنید. - در مصاحبه عملکرد ضعیفی داشته باشید:
مهمترین بخش اخذ ویزا، مصاحبه است که شما باید قادر باشید به سوالات بخوبی پاسخ دهید، رفتار مناسبی داشته باشید و اطلاعات کافی در اختیار آنها قرار دهید. از طرفی باید در طول مصاحبه بر روی مصاحبهکنندگان تاثیر خوبی بگذارید. برای عملکرد بهتر در مصاحبه شما باید از افرادی که تجربه این فرآیند را دارند مشاوره بگیرید و سوالات احتمالی را تمرین کنید. پیش از مصاحبه، در مورد کشور آلمان، رشته دانشگاهی انتخابی خود و شهری که برای اقامت در نظر گرفتهاید اطلاعات کافی داشته باشید. لباس مناسبی را پوشیده و سر موقع در محل مصاحبه حاضر شوید. - بیمه درمانی نداشته باشید و یا کافی نباشد:
طبق قوانین آلمان، تمام افراد مقیم این کشور باید دارای بیمه درمانی باشند و فرآیند اخذ بیمه برای دانشجویان متقاضی قبل از ورود آنها به آلمان آغاز میشود و بنابراین باید شواهد لازم که نشاندهنده داشتن بیمه درمانی است را ارائه دهید.
دانشجویان بینالمللی در آلمان تحت پوشش بیمه درمان عمومی هستند اما با توجه به اینکه شما باید قبل اخذ ویزای خود مدارک بیمه درمانی را ارائه دهید، بنابراین باید در یک بیمه درمان خصوصی ثبت نام کنید تا بعد از ورود به آلمان از بیمه درمان عمومی استفاده کنید. - مدارک شما ناقص باشد:
هنگامی که در حال تهیه مدارک مورد نیاز هستید باید به این نکته توجه کنید که هر کدام از مدارک دارای اهمیت بالایی هستند و نقش مهمی در ریجکت شدن و یا پذیرش درخواست ویزای شما دارند. بدین منظور باید فهرست جامعی از مدارک لازم را تهیه کنید و طبق چک لیست تهیه شده مدارک را جمعآوری و در لیست خود تیک بزنید. در این مرحله باید حواستان باشد که کارهای لازمه را بدرستی و منظم انجام دهید. توجه داشته باشید که هر کدام از مدارک در قبول یا رد درخواست شما بسیار اهمیت دارد.
همچنین اگر شما از دانشگاه نامعتبری پذیرش داشته باشید، از دیگر دلایلی است که منجر به ریجکت میشود.
اگر درخواست ویزای شما توسط سفارت ریجکت شود شما باید دلایل ریجکت شدن درخواست خود شناسایی کرده و اقدام به برطرف کردن آن بکنید. در این چنین موقعیتی شما به سفارت درخواست بررسی را بدهید و برای پذیرش شواهد بیشتری را ارائه کنید. اگر درس پاس نشده دارید، این موضوع برروی پذیرش دانشگاه تاثیر فراوانی دارد.
مدت اعتبار ویزای تحصیلی آلمان
اعتبار ویزای تحصیلی آلمان در ابتدا 3 ماه است که شما بعد از ورود به آلمان از طریق اداره امور اتباع خارجه میتوانید مدت آن را به مدت 1 تا 2 سال دیگر تمدید کنید.
در واقع باید بعد از ورود به آلمان ظرف مدت یک هفته در اداره ثبت احوال آلمان ثبتنام کنید. در ابتدا شما باید فرم ثبتنام را پر کرده و تاییدیه کتبی آن را دریافت کنید. مدارک مورد نیاز برای این مرحله، پاسپورت، فرم پر شده، اجاره نامه مسکن، گواهی ازدواج و تولد فرزندان است. در مرحله بعدی شما باید از اداره ثبت احوال بیگانگان مجوز برای اقامت در آلمان را بگیرید.
نگه داشتن تاییدیه ثبت نام در ثبت احوال شهری که در آن ساکن هستید، برای گرفتن اقامت آلمان الزامی است. در صورتی که به شهر دیگر رفتید باید این مراحل را تکرار کنید. مدت زمان برای دریافت کارت اقامت بین چهار تا شش هفته است و تا دو سال اعتبار دارد ولی میتوان آن را تمدید کرد.
ویزای تحصیلی آلمان برای متاهلین به چه صورت است؟
اگر متقاضی متاهل باشد، قادر خواهد بود همسر و فرزندان زیر 18 سال را همراه خود به این کشور ببرد که به دو شکل میتواند ویزای تحصیلی آلمان به همراه خانواده را دریافت کند.
- پس از ورود به آلمان و گذشت 3 ماه برای همسر و فرزندان خود درخواست ویزا کند.
- همزمان با درخواست ویزای خود برای خانواده نیز درخواست دهد که در این حالت احتمال ریجکت شدن وجود دارد.
برای ویزای پیوست، مدارک زیر باید به سفارت تحویل داده شود: - درخواست ویزای بلند مدت
- ارائه پاسپورت معتبر
- عکس پاسپورتی
- ارائه مدارک معتبر نشاندهنده اقامت همسر در آلمان
- سند ازدواج
- ارائه شناسنامه تمام افراد خانواده
- حداقل مدرک زبان (A1)
- بیمه نامه معتبر آلمان
تحصیل رایگان در آلمان
در بیشتر کشورهای توسعه یافته که دارای سطح بالای رفاه اجتماعی هستند، تحصیل رایگان است و افراد دارای اقامت آن کشور و یا تابعین آنها میتوانند به طور رایگان به ادامه تحصیل بپردازند. در کشور آلمان نیز امکان تحصیل رایگان برای متقاضیان از کشورهای آسیا و آفریقا وجود دارد. اخذ ویزای تحصیلی رایگان آلمان در تمامی سطوح، تحصیل رایگان در مدارس، دوره کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری، وجود دارد.
شرط سنی برای تحصیل در دوره کارشناسی، حداکثر 23 است. متقاضیان برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد باید حداقل مدرک زبان آلمانی C1 را داشته باشید و در دانشگاههای انگلیسی زبان باید مدرک آیلتس 6/5 را ارائه دهید، معدل درسی شما هم باید بالاتر از 75 درصد باشد. شرط سنی در این مقطع هم 32 سال است.
تحصیل در مقطع دکتری در 6 ترم اول رایگان است و شما میتوانید همراه تحصیل خود، درآمد نیز داشته باشید. دانشجویان در این مقطع برای پروژههای در دست خود دستمزد دریافت میکنند. مدرک زبان آلمانی و یا انگلیسی معتبر برای تحصیل در این مقطع مورد نیاز است.
بیشتر بخوانید: دانستنی های مهاجرت و اقامت در آلمان
جمعبندی
مهاجرت به آلمان یکی از بهترین گزینهها برای افرادی است که قصد مهاجرت به کشورهای اروپایی را دارند. آلمان قدرت اقتصادی بالایی دارد و و بازار کار مناسبی نیز دارد و علاوه براین با توجه به کاهش جمعیت در این کشور و تمایل سیاستمداران به پذیرش بیشتر مهاجران بعنوان یکی از بهترین گزینهها برای مهاجرت است.
با این حال، مهاجرت تحصیلی به آلمان از پرطرفدارترین شیوههای مهاجرت است که البته دشواریهایی نیز دارد که بدون مشاوره با وکلای کارآمد امکانپذیر نیست. به همین منظور ما موسسه مهرآیین را به شما پیشنهاد میکنیم تا علاوه بر اطمینان از مشاوره ارزان، مسیر مهاجرت شما به آلمان کوتاهتر شود.
سوالات متداول درباره ویزای تحصیلی آلمان
- آیا شرایط آلمان برای اخذ ویزا سخت است؟
به طور کل در کشورهای مختلف سختیها و اسانیها را نمیتوان قطعی مطرح کرد؛ اما آلمان از لحاظ تحصیلی سطح بالایی دارد و اخذ این نوع ویزا قطعا خیلی آسان نخواهد بود. - آیا آلمان برای تحصیل جزو کشورهای پرهزینه است؟
هزینه تحصیل در این کشور با توجه به امکانات دانشگاهی بالایی که دارد، خیلی زیاد نیست. - آیا با ویزای تحصیلی آلمان میتوان رایگان تحصیل کرد؟
بله اگر پذیرشتان در دانشگاههای دولتی این کشور باشد، تحصیلتان هم رایگان خواهد بود.
2 دیدگاه دربارهٔ «ویزای تحصیلی آلمان»
سلام من اگر بخوام برای رشته پزشکی تو الملن تحصیل کنم و معدل سال دهمم 17/59 باشه برای ترم دوم و یازدهمم 18/01 باشه برای اپلای به مشکل میخورم؟ و اینکه نمرات میان ترم و ترم یک هم مهمه؟
سوال دیگری که داشتم این بود که دوره عمومی برای پزشکی حداقل 7 سال هست و قطع به یقین تا اون زمان بیشتر از 23 سال خواهم داشت با این وجود شانسی برای اپلای دارم برای ادامه تحصیل در زمینه تخصص در المان؟
سلام به طور کلی معدل کلتون مهم هست که معدل بالایی هست و از اون بابت مشکلی نیست.
بله قطعا مشکلی بابت سن شما وجود نخواهد داشت
برای دریافت جزییات بیشتر میتونید با شماره موسسه تماس بگیرید